Welke blush past het beste bij jouw huidskleur?

blush

Een blush is bedoeld om mooie blozende wangen te creëren en om de jukbeenderen te accentueren. Maar omdat er zoveel verschillende kleuren blush zijn is het erg makkelijk om de plank mis te slaan. Het zou zonde zijn om de verkeerde kleur te kopen en daarom vertelt The Make Up Spot in dit artikel welke kleur het beste bij jouw huidskleur past!

Lichte huid

Als je een erg lichte huid hebt kun je het beste kiezen voor lichte kleuren die je huid goed accentueren. Heb je een koele ondertoon? Gebruik dan een lichtroze kleur. Heb je een warme ondertoon? Ga dan voor een lichte perzik kleur. Omdat je een lichte huid hebt kun je het beste licht gepigmenteerde blushes gebruiken, zo wordt het niet te snel too much. Tip: de Milani Rose Blush in de kleur Tea Rose is perfect voor de lichte huid!

blush

Medium huid

Heb jij een medium huid? Dan heb je geluk! De meeste kleuren zullen jou namelijk erg goed staan. Ga voor een perzik of koraal kleurige blush. Deze kleuren zullen erg mooi bij je huid passen, omdat een medium huidskleur vaak al een warme ondertoon heeft. Gebruik bijvoorbeeld de Milani Baked Blush in de kleur Corallina.

blush

Donkere huid

Als je een donkere huid hebt kun je het beste voor een donkere en gepigmenteerde blush gaan. Vooral kleuren zoals rood en fuchsia roze zullen erg goed bij jouw huid passen. Bij een donkere huid kun je het beste kiezen voor blushes met een warme ondertoon, anders heb je kans dat je huid er snel grauw uit gaat zien. De Inglot Freedom System Blush in kleur 69 past perfect bij een donkere huid.

blush

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.