Welke lippenbalsem is het beste voor je lippen?

Lippenbalsem

Lippenbalsem zorgt ervoor dat je lippen gezond en zacht blijven en zo vermijd je droge velletjes en eventuele scheurtjes. Het is fijn als het direct resultaat levert zodat je snel van je droge lippen af bent, maar welke lippenbalsem werkt dan het beste? Wij vertellen je het!

Wat is het precies?

Lippenbalsem is een product voor je lippen dat vaak bestaat het uit was of harde zalf. Lippenbalsem komt vaak in een vorm van een stick, maar het kan ook in een potje zitten. Vaak heb je hetzelfde product in verschillende soorten, zo kun je zelf kiezen welke jij het fijnste vindt. Lippenbalsem in een potje kun je aanbrengen met je vingers en een stick breng je direct aan op je lippen. Lipppenbalsem is zo gemaakt dat het je lippen gezond houdt en droge lippen en velletjes worden voorkomen. 

Carmex

De lippenbalsem die het meest verkocht wordt bij The Make Up Spot is het merk Carmex, Carmex staat bekend om de geel met rode verpakking en heeft veel verschillende soorten: van een potje tot stick en zelfs een tube. Ook heeft Carmex lippenbalsems met een smaakje zoals bijvoorbeeld vanille. Carmex lippenbalsems zorgen voor hydratie en verlichting van de lippen, zo houd je na gebruik zachte en verzorgde lippen over, een ideaal resultaat!

https://www.instagram.com/p/Br7GxKZFvcU/

Andere merken

Het assortiment lippenbalsems is bij The Make Up Spot erg groot. Zo vind je bij The Make Up Spot naast Carmex ook andere lippenbalsems als:

Welke lippenbalsem jij het fijnste vindt hangt af van welk merk jij houdt en welk resultaat je wilt behalen voor je lippen. Wij bij The Make Up Spot zijn fan van Carmex!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.