Welke mascara past het beste bij jou?

beste mascara

Tegenwoordig zijn er zoveel verschillende soorten mascara’s dat we door de bomen het bos niet meer zien. Ze beloven ons allemaal lange en volle wimpers, maar hoe kies je nu de mascara die het beste bij je past? The Make Up Spot legt uit!

Lengte

Om lange wimpers te creëren kun je het beste een mascara gebruiken met een lange borstel. De haren hiervan staan uit elkaar, net zoals de tanden van een kam. Hiermee kun je gelijkmatige laagjes aanbrengen en worden je wimpers langer en mooi van elkaar gescheiden. De Perfect Length & Define mascara van Inglot is hier perfect voor.

beste mascara

Volume

Voor mooie volumineuze wimpers kun je het beste een mascara met een ronde borstel en lange haren gebruiken. Deze borstel zorgt voor veel volume omdat het elke wimper pakt. Voor extra volume kun je meerdere lagen aanbrengen. Probeer klontjes te vermijden door de mascara met een zigzaggende beweging aan te brengen. Tip: The Balm Cheater Mascara. Hello volume!

beste mascara

Krul

Voor gekrulde wimpers kun je het beste een mascara gebruiken met een gebogen borstel. Een mascara met een gebogen borstel zorgt ervoor dat de borstel om je wimpers buigt. Hierdoor worden ze optimaal gelift. Om de mascara zo goed mogelijk aan te brengen duw je de borstel tegen de wimperaanzet en werk je in zigzaggende bewegingen omhoog. Wil je extra gekrulde wimpers? Gebruik dan voor het aanbrengen van mascara ook nog een wimperkruller. De Black Opal Super Volume Mascara werkt super om de wimpers gekruld te krijgen!

beste mascara

Onderwimpers

Voor je onderwimpers kun je het beste een andere mascara gebruiken dan voor je bovenwimpers. Waarom? Omdat de onderwimpers veel korter zijn en een aparte behandeling verdienen. Een mascara met een korte borstel, bijvoorbeeld de Korres Black Volcanic Minerals Mascara, is dus perfect om de kleine wimpers onder je ogen te scheiden. Je voorziet ze hiermee van een laagje mascara, zonder dat je klontjes of vlekken krijgt.

beste mascara

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.