Zo blijft je oogschaduw de hele dag zitten

Oogschaduw

Oogschaduw mooi aanbrengen is al een hele klus, daarom is het zonde als het snel weer van je ogen verdwijnt. Er zijn verschillende producten die ervoor kunnen zorgen dat je make-up en in dit geval je oogschaduw, langer blijft zitten. Wij vertellen je alles over deze producten!

Er zijn veel producten die ervoor kunnen zorgen dat je oogschaduw mooi en lang op de goede plek blijven zitten:

  • Oogschaduwbasis/primer
  • Setting spray
  • Concealer

Oogschaduwbasis/primer

Oogschaduwprimer zorgt voor een egaal ooglid waardoor de oogschaduw langer zal blijven zitten. Ook zorgt het ervoor dat de kleur van de oogschaduw intens blijft. De oogschaduw primer breng je aan op de oogleden voordat je met je oogschaduw begint. Het aanbrengen van oogschaduwbasis/primer kun je gewoon met je vingers doen.

Setting spray

Setting spray kun je gebruiken voor je volledige gezicht en dus ook op je oog make-up. Deze spray zorgt ervoor dat je make-up goed blijft zitten en de kleur intens blijft. Deze spray kun je over je gezicht sprayen als je klaar bent met het aanbrengen van je make-up look.

Concealer

Concealer is eigenlijk geen officiële basis, maar werkt vaak ook goed. Zo kun je het gebruiken als alternatief, dit scheelt ook weer kosten voor een primer of oogschaduwbasis.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.