Zomers tintje met zelfbruiners

Het mooie weer komt er weer aan en mogen we binnenkort onze winterkleding weer gaan inpakken en opbergen en de zomerkleding weer tevoorschijn halen. Dat betekent: minder verhullende kleding en hello witte benen!  De echte zomerzon moet nog komen en vaak willen we meteen al een mooi goudbruin tintje. De zonnebank is geen optie want die geeft schadelijke invloeden. Veilig een mooi gezond tintje krijgen? Dan kan met tegenwoordig heel makkelijk met zelfbruiners!

 

Heel vaak wordt gedacht dat alle zelfbruiners zorgen voor een onnatuurlijk bruin wortelkleurtje. De eerste die jaren geleden op de markt kwamen gaven dit effect. Tegenwoordig mag je zeggen dat het een fabeltje is want dat hoeft echt niet meer als je de zelfbruiner op de juiste manier aanbrengt.

 

Het geheim van een mooi goudbruin tintje met zelfbruiners

 

Stap van te voren lekker onder de douche en reinig je huid grondig met een scrub. Op deze manier verwijder je dode huidcellen en kun je langer genieten van het kleurtje die je hierna gaat aanbrengen.

 

De badkamer is de veiligste plek om een zelfbruiner aan te brengen. Bedek de vloer en andere delen die ook niet vies mogen worden met oude handdoeken of plastic. Als je kiest voor een zelfbruiner in sprayvorm, kunnen deeltjes door de badkamer dwarrelen en vlekken veroorzaken.

 

Laat iemand je helpen. Bijvoorbeeld je partner of goede vriendin. De voorkant kun je makkelijk zelf maar je rug gelijkmatig bruin krijgen is een lastig verhaal.

 

Iedere zelfbruiner kun je dagelijks gebruiken tot de gewenste teint is bereikt. Om de teint bij te houden is het verstandig zelfbruining 2 keer per week te herhalen. Na gebruik altijd je handen goed wassen of gebruik handschoenen.

 

 

Zelfbruinende doekjes

 

Meestal is een zakje gevuld met 2 doekjes. Gebruik bijvoorbeeld 1 doekje gebruiken voor je benen en 1 voor de rest van je lichaam. Zelfbruinende doekjes kunnen ook gebruikt worden voor het gezicht. Door de kleine zakjes zijn de handig om mee te nemen in je handtas of op reis. De bruine teint verschijnt binnen een paar uurtjes.

 

Zelfbruinende spray

 

Bij een spray moet je de flacon 40 cm van je lichaam houden en continu sprayen voor het beste resultaat. Hierbij raad ik aan om jezelf in te laten sprayen door iemand. Als je huid een beetje vochtig wordt, dan houd je de spray te dichtbij. De bruine teint van de huid verschijnt geleidelijk binnen een paar uren.

 

Zelfbruinende Mousse

 

Een mousse is de meest makkelijke manier om snel een kleurtje te krijgen. Veerdeel de mousse gelijkmatig over het lichaam en smeer goed in. Meteen krijg je een bruin kleurtje en na een paar uur de langhoudende kleur. Hierna kun je de mousse afspoelen onder de douche want de kleur blijft zitten! Ideaal als je last-minute een zomers kleurtje wilt!

 

Zelfbruinende Melk

 

Een melk dien je snel en gelijkmatig in roterende beweging aan te brengen. Heb je op één plek iets teveel aangebracht? No worries! Neem een washandje en wrijf het eraf. Laat de melk goed intrekken voordat je kleding gaan aantrekken. Je geniet ongeveer 3 dagen van een mooi bruin tintje.

 

[showocproducts id=7294,7248,7292,7295]

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.