15 Make-up foutjes die gemaakt worden door vrouwen

Elke dag weer dezelfde routine; opstaan, douchen en haasten om naar het werk te gaan. Waarschijnlijk heb je voor elke dag ook een vaste routine op make-up gebied die er is helemaal is ingesleten. Steeds dezelfde vertrouwde dagcrème en de oh zo fijne foundation.. Daar kan toch niets mis mee zijn of wel? Nou, hier komen 15 make-up foutjes die we waarschijnlijk bijna allemaal wel maken! Niet expres natuurlijk maar heel onbewust! Waar herken jij jezelf stiekem in?

 

 1. Snel ’s ochtends foundation aanbrengen op een ongereinigde huid puur omdat je te weinig tijd hebt. Je beseft na het aanbrengen dat deze beslissing het er niet mooier op heeft gemaakt.
 2. Foundation testen op de hand omdat het makkelijk is. Grote kans dat je hierdoor altijd een te donkere foundation draagt omdat je handen vaker blootgesteld worden aan de zon en hierdoor bruiner zijn dan je gezicht.
 3. Geen crèmes smeren omdat je denkt dat het alleen de huid vetter maakt en soms pukkeltjes veroorzaakt. Een grote fabel! Voor elk huidtype is er een passende crème.
 4. Je ogen volledig omlijnen met eyeliner voor een zwoele blik. Dit zorgt er eigenlijk voor dat je ogen alleen maar kleiner lijken.
 5. Veel te veel bronzer aanbrengen over je hele gezicht voor een mooi bruin tintje. Het ziet er veel natuurlijker uit als je dit alleen op de hoogste punten van je gezicht aanbrengt.
 6. Je ooglid strak trekken tijdens het aanbrengen van eyeliner. Laat je de huid weer los, is vaak het lijntje heel bobbelig.
 7. Veel te lang doorgaan met epileren totdat je beseft dat je teveel hebt weggehaald.
 8. Make-up aanbrengen bij slecht daglicht in de badkamer waardoor je ineens buiten de deur ziet dat je blush wel heel erg aanwezig is.
 9. Wenkbrauwen veel te zwaar aanzetten met potlood zonder deze te vervagen. Alleen al als je het potlood iets vervaagt, ziet het er een stuk natuurlijker uit.
 10. Een veel te lichte lipstick aanbrengen om bruiner te lijken. Dit werkt wel maar ziet er vaak flets uit.
 11. Eén felle kleur oogschaduw aanbrengen op je hele ooglid vanaf de wimperrand tot onder je wenkbrauwbot.
 12. Lippenstift te ver buiten je lippen aanbrengen om vollere lippen te krijgen.
 13. Omdat je geen zin hebt om nagellakremover te pakken gewoon een nieuwe kleur over de oude aanbrengen.
 14. Je wilt meer volume in je wimpers en brengt daarom extra lagen mascara aan wat eigenlijk alleen maar voor klontjes zorgt.
 15. Heel vaak het mascara borsteltje heen en weer pompen in de huls om er meer mascara uit te krijgen. Dit droogt alleen maar sneller uit!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.