4 haar producten die elke blondine nodig heeft

Als je prachtige blonde lokken hebt ben je (bijna) altijd bang dat ze opeens een warme gloed krijgen. Een uitstapje naar de kapper is echter vaak overbodig, want er zijn genoeg producten die jouw blonde haar ook echt mooi blond houden. Wij vertellen je in deze blog welke producten je het best kunt gebruiken!

Lee Stafford Ice White Shampoo

Met prachtige blonde lokken ben je altijd bang dat ze opeens een warme gloed krijgen, daarom is het belangrijk om een goede zilvershampoo te gebruiken. De Blondes Ice White shampoo van Lee Stafford is geformuleerd met blauwe pigmenten waardoor je mooie blonde lokken een koele zilveren ondertoon houden. Deze shampoo beschermt het haar ook tegen UV-straling en heeft een lekkere zoete geur. 

Lee Stafford Ice White Shampoo
€ 9,95

De Lee Stafford Bleach Blonde Conditioner 

De Lee Stafford Bleach Blonde Conditioner is speciaal voor het behouden van glanzend en gezond geblondeerd haar. De conditioner geeft een goede hydratatie aan je haar waardoor het direct gezond en glanzend is. Ook haalt de conditioner de blonde kleur goed naar voren waardoor het net lijkt of je net van de kapper komt. 

Lee Stafford Bleach Blonde Conditioner
€ 9,45

De Lee Stafford Bleach Blondes Tone Correcting Leave in Conditioner 

Deze spray is voor geblondeerd haar en haar dat highlights heeft. De spray zorgt ervoor dat er geen warme ondertoon ontstaat en het haar mooi blond blijft. Ook zorgt de spray ervoor dat het haar er gezond en fris uit ziet door de hydraterende en versterkende eigenschappen.

Lee Stafford Bleach Blondes Tone Correcting Leave In Conditioner
€ 14,95

De Bleach Blondes Goldenen Girl 

Deze lichte en niet vette olie doet het haar meer glanzen en hydrateert het haar waardoor het er direct gezond uit ziet. Ook zorgt deze olie ervoor dat het warme kopertinten neutraliseert en dat je geblondeerde haar weer gezond en zijdezacht aanvoelt. 

Lee Stafford Bleach Blondes Golden Girl Oil
€ 16,95

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.