World Kissing Day met de lipproducten van Morphe!

lipproducten

Vandaag is het International Kissing Day en dat betekent natuurlijk dat onze lippen op hun best moeten zijn. In dit artikel deelt The Make Up Spot een aantal populaire Morphe lipproducten met je. Of je vandaag iemand gaat kussen of niet, een extra gelegenheid voor het dragen van mooie lipcombinaties pakken we natuurlijk maar al te graag aan!

Morphe Cream Lipstick

De Cream Lipstick van Morphe is een luxe, superfijne lipstick met een creamy formule en een zacht glanzende finish. De diep gepigmenteerde kleuren bieden een volledige dekking en blijven lekker lang zitten. Van zachtroze en nude tot mauvy paars en bruin, voor welke kleur ga jij vandaag?

lipproducten

Verkrijgbaar in: Love Triangle, Shady, Wink Wink, Caught, Rebound, Hey Sugar, Flirt, Whipped, Butterflies en Forevs.

Morphe Liquid Lipstick & Lipgloss

Hou jij van een mooie matte liquid lipstick? Of ben je meer van de glanzende lipgloss? Een combinatie van beide misschien? Met het uitgebreide lip assortiment van Morphe zijn de kleurcombinaties oneindig.

De Morphe Matte Liquid Lipsticks zijn longlasting, kissproof (ideaal op zo’n dag als deze!) en hebben een fluweelachtige, matte afwerking. De Morphe Lip Glosses zijn niet-plakkerige lipglossjes met een boterzachte formule en een hoogglans finish voor de perfecte luscious lips. Prachtig op zichzelf of over een andere lipstick heen!

lipproducten

Matte Liquid Lipstick verkrijgbaar in: School Girl, Mood, Nibble, Peanut, Morphe, Bloodshot, Virgin en Jealousy. Lip Gloss verkrijgbaar in: Frose, Frolic, Sway, Pop, Pixie, Boho, Tipsy, Groupie, Flower Crown en Freebird.

Morphe Out & A Pout Lip Trio

Met International Kissing Day pakken we natuurlijk groots uit. In het Out & A Pout Lip Trio vind je dan ook een creamy lippotlood, een voedende lipstick en een glanzende lipgloss. Alles wat je nodig hebt voor het creëren van mooie volle lippen!

lipproducten

Verkrijgbaar in: Blushing Nude, Nude Pink en Caramel Nude.

Morphe Matte & Mega Matte Lipstick

Matte lipstick lovers opgelet! Het Morphe lip assortiment bestaat naast de Cream Lipstick ook uit de Matte en Mega Matte Lipsticks. De Matte Lipsticks zijn diep gepigmenteerd, full-coverage en glijden smooth over de lippen. Matter dan matte zijn de Mega Matte Lipsticks. Intens dekkend, longlasting en diep gepigmenteerde rode kleuren. Wat wil je nog meer?

lipproducten

Matte Lipstick verkrijgbaar in: Jelly, Fling, Wifey, Tempt en Honey. Mega Matte Lipstick verkrijgbaar in: Tease, Steamy, Lover, Morphe en Dominate.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.