5 beauty tips om ‘s ochtends tijd te besparen!

Je weet gewoon dat je de volgende ochtend vroeger op moet dan gewoonlijk. Je bent totaal geen ochtendmens dus eerder opstaan wordt al een hele kluif! 5 beauty tips om ‘s ochtends extra tijd te besparen waardoor te laat komen écht verleden tijd wordt!

 

1 Klaarzetten:

 

Het klinkt misschien heel kinderachtig maar alles de avond van te voren klaarzetten helpt echt. Bekijk de weersvoorspellingen en leg alvast je kleding klaar. Dit voorkomt dat je ‘s ochtends nog moet bedenken wat je aan gaat trekken. Doe precies het zelfde met je make-up. Maak een apart bakje met  make-up spulletjes die je elke dag gebruikt (en thuis laat liggen) en zet deze bij je kaptafel. Hierdoor heb je alles bij de hand en hoef je nooit te zoeken! Tijd besparing: 10 minuten.

 

2 Haren vooraf doen:

 

Elke dag je haren wassen is niet meer van deze tijd. Ideaal om de avond van te voren je haren alvast te doen! Zet hele strakke krullen met de krultang en kam deze losjes door. Draai het midden bovenop je hoofd in een losse knot en zet deze vast met klemmetjes. Resultaat de volgende ochtend: chique grove slag die alleen maar hoeft door te kammen! Tijd besparing: 15 minuten.

 

 

3 Kort en koud!

 

Klinkt heeeeeeel onverleidelijk maar een koude douche doet wonderen. Je wordt er in letterlijk één seconde wakker van en het versterkt op den duur de huid! Warm water verslapt je huid en koud water doet precies het tegenovergestelde. Super feitje: cellulite wordt aangepakt en voorkomen! Zet ook een wekker. 3 minuten douchen is lang genoeg. Het klink heel weinig maar in 3 minuten is het zonder haasten mogelijk om shampoo, conditioner en douchegel te gebruiken. Enne.. koud douchen nodigt toch niet uit om er langer onder te blijven. Tijd besparing: 10 minuten.

 

4 Permanent

 

Eyeliner aanbrengen of wenkbrauwen tekenen zijn vaak de grootste make-up struggles in de ochtend. Waarom zou je deze niet tijdelijk of permanent laten aanbrengen? Je tekent ze immers elke dag bij! Zou het niet heerlijk zijn om een paar weken/ maanden geen eyeliner meer te hoeven aanbrengen? Het kost vaak wel wat maar hé tijd kost ook geld! Tijd besparing: 8 minuten.

 

5 Multitasken

 

Wij vrouwen kunnen het en laten we er dan ook gebruik van maken: meer dingen tegelijk doen. Sta je onder de douche? Scheer je benen terwijl je conditioner intrekt, poets je tanden en masseer je facewash in. Tijd besparing: 5 minuten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.