5 Make-up Musthaves

Soms heb je van die multifunctionele dingen die overal voor gebruikt kunnen worden. Dat is eigenlijk ook zo met make-up! Bedenk maar eens dat wenkbrauwpoeder prima vervangen kan worden voor bruine of zwarte oogschaduw! Hier komen 5 make-up musthaves die niet mogen ontbreken in je make-uptasje voor onderweg omdat ze altijd wel van pas kunnen komen…

Bruin kohlpotlood

Een bruin lijntje rondom je ogen staat veel subtieler en maakt je oogopslag minder hard. Een zachte kohlpotlood is makkelijk uit te blenden en kan ook prima als oogschaduw gebruikt worden. Heb je na school of werk een feestje waar je naartoe moet? Laat je oogschaduw palette maar thuis en breng een royaal lijntje aan boven je ogen en blend deze uit over je hele ooglid met je vinger. Een snelle smokey eye heb je hiermee zo aangebracht!

Lippenbalsem/ vaseline

Al eerder is er een compleet artikel geschreven over vaseline. Zorg dat je deze altijd bij je hebt! Je kunt er zelfs je droge nagelriemen mee invetten of op je jukbeenderen aanbrengen voor een highlighter effect.

‘My lips but better’ lipstick

Mocht je per ongeluk je lipstick thuis hebben laten liggen die je in de ochtend heb opgedaan, is het handig om te weten dat je altijd een kleur bij je hebt die neutraal is en letterlijk overal mee gecombineerd kan worden. Een kleur die erg lijkt op je eigen lippen.

Poeder

Glim je snel? Dan is een (transparante)poeder een aanrader. Even met een poederkwast snel over je Tzone en je bent weer klaar om te gaan!

Waterproof mascara

Even mascara bijwerken zorgt weer voor een up to date oogopslag maar wist je ook dat je deze kunt gebruiken als eyeliner? Met een heel dun kwastje dip je in de mascara en kun je heel makkelijk een dun lijntje boven je ogen zetten. Zorg wel dat je mascara waterproof is want panda ogen zijn nooit in de mode geweest!

[showocproducts id=8540,8287,5792,6164,8847,4221,8350,7183]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.