9 redenen waarom je de Inglot Duraline moet hebben

duraline

Er zijn van die zogenaamde cult beautyproducten die bijna iedereen in zijn of haar stash heeft. Als je een beetje thuis bent in de wereld van de make-up kan het dan ook bijna niet anders dan dat de naam Duraline je bekend in de oren klinkt. Nog geen idee wat het is of wat je er allemaal mee kunt? Wij zeggen: welkom in de wereld van het wonder dat Duraline heet!

De Inglot Duraline is een multifunctionele, transparante vloeistof die je voor meerdere doeleinden kunt gebruiken. Omdat je eigenlijk altijd maar een kleine hoeveelheid hoeft te gebruiken kun je er lekker lang mee vooruit!

Oké, there we go!

Liquid lipsticks
Is de textuur van je favoriete liquid lipstick te droog of te dik geworden en valt er bijna niets meer mee te beginnen? Dan is er Duraline to the rescue! Een klein drupje toevoegen en jouw favo vloeibare lipkleur kan er weer tegenaan!

Brow pomades & gel eyeliners
Brow pomades en gel eyeliners kunnen helaas snel uitdrogen en brokkelig worden en ook daar is de Duraline dé oplossing voor. Weer een product dat gelukkig niet in de prullenbak is beland!

Maak je eigen eyeliner
Heb je een oogschaduw(pigment) waar je helemaal tot over je oren verliefd op bent en waar je het liefst ook een eyeliner van zou willen hebben? Maak je die toch lekker zelf! Een klein drupje van de Duraline toevoegen en je tovert de oogschaduw binnen no time om tot your new favorite eyeliner!

Mascara
Oké, die mascara moet op korte termijn echt vervangen worden, maar met de Duraline zorg je ervoor dat je het nog een weekje (of zelfs 2!) kunt rekken. Top, toch?

duraline

Nagellak
Ja, en ook die nagellak is aan een nieuw exemplaar toe, maar wanneer je die kleur echt nú op je tenen wilt is Duraline your only rescue!

Nog intenser
Je hebt soms van die oogschaduws die qua kleur nog nét wat gepigmenteerder zouden kunnen en dankzij de Inglot Duraline worden oogschaduwkleuren een stuk intenser, krijgen een gave wet look én blijven langer en beter zitten. Yes, please!

Foundation
Niet alleen lip- en oogproducten worden heel blij van een drupje Duraline, ook gezichtsproducten (zoals foundation) knappen er soms zichtbaar van op! Heb je een droge huid en kan deze wel wat extra hydratatie en qua glow wat hulp uit een potje gebruiken? Je voelt ‘m al aankomen…. Haal je Duraline er maar bij!

Strakke wing
Oké, die wing zit er vandaag redelijk op, maar het kán altijd strakker toch. Pak een concealerkwast en je Duraline en ga hiermee langs je wing en geloof ons: deze is as sharp as a knife!

Pigments
Een mooi accentje in je binnenste ooghoeken of je oogleden lekker laten shinen? Ook voor het aanbrengen van losse pigmenten is Duraline onmisbaar!

5 sterren!

Ook veel The Make Up Spot klanten hebben de Inglot Duraline al aan hun stash toegevoegd, hieronder een kleine greep uit de enthousiaste reviews:

duraline

Q: Heb jij al kennis gemaakt met de Inglot Duraline?

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.