Alles over de Jeffree Star Magic Star Powder!

jeffreestar

De Jeffree Star Cosmetics Magic Star Concealer lanceerde een paar weken geleden bij The Make Up Spot, het wachten was toen nog op de Magic Star Powder. But: the wait is over now, it’s here! We gaan je in deze blog alles vertellen én laten zien over de Magic Star Setting Powder!

Hi, How Are Ya? Ready for some Jeffree skin? De Jeffree Star Cosmetics Magic Star Setting Powder is dé poeder die ervoor zorgt dat jouw gezichts make-up de hele dag flawless blijft zitten én een airbrushed effect krijgt. Oh yes, please!

jeffreestar
jeffreestar

Kies je kleur!

Net als bij de Magic Star Concealer is er ook bij de Magic Star poeder (10 gram) op zich genoeg keuze qua kleuren, 8 om precies te zijn. Hier moet toch best een tint voor jou bij zitten, toch?

jeffreestar

TRANSLUCENT: (heel) lichte huid, met neutrale ondertonen. Heel geschikt om de huid mee op te helderen
ROSE: (hele) lichte huid met roze ondertonen
FAIR: (heel) lichte huid met neutrale ondertonen
BEIGE: (heel) lichte tot medium huid met gouden ondertonen
TOPAZ: lichte tot medium huid met neutrale ondertonen
BANANA: medium tot getinte huid met gouden ondertonen
Heel geschikt om de huid mee op te helderen
CARAMEL: getinte tot donkere huid met neutrale ondertonen
SUEDE: heel donkere huid met gouden en roze ondertonen

jeffreestar

Creasing who? Can’t relate.

Een aantal fijne pluspunten van deze poeder: het heeft een lichtgewicht, ultrafijne, zachte en luxe formule die voorzien is van o.a. vitamine C en E en een speciale mix van silica, waardoor imperfecties, fijne lijntjes en poriën worden verdoezelt en je gezicht een prachtig egale fluweelmatte finish krijgt.

Wanneer je een hele vette huid hebt is het aan te raden deze poeder gedurende de dag bij te werken met een goede poederkwast. Creasing who? Can’t relate.

jeffreestar
jeffreestar
jeffreestar

Time to discover the magic!

De poeder komt in een mooi matte zachtroze doosje en zoals we van Jeffree gewend zijn is het product zelf ook een streling voor het oog. Helemaal geen straf om deze een paar keer per dag uit je tas tevoorschijn te toveren om je gezicht mee bij te poederen, toch?

Wanneer je deksel van de poeder draait komt zie je ‘open’ en ‘close’ staan en hiermee kun je de poeder dus makkelijk doseren. Surprise, surprise: de poeder heeft een heerlijke ‘cotton candy‘ geur!

jeffreestar
jeffreestar

De Jeffree Star Magic Star Setting Powder is voor € 26.95 verkrijgbaar bij The Make Up Spot. Vóór 21.00 uur besteld = morgen in huis!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.