Beauty on a budget!

Mooi zijn hoeft niet duur te zijn! Het is een echte misvatting dat alleen dure make-up producten zorgen voor de beste kwaliteit en de mooiste looks. Dat bewijzen een aantal dupes uit de webshop maar weer eens! Shoppen wordt ineens een stuk leuker als je dezelfde kwaliteit kunt scoren voor een fijner prijsje!

 

Mac Small Eyeshadow #Brule Vs Wet ‘n Wild Color Icon Eyeshadow #Crème Brulée

 

Mac Brule is een champagnekleurige oogschaduw met een satijnen finish. De Wet ‘n Wild Crème Brulée is daarintegen precies het zelfde met een iets warmere ondertoon. Beide kleuren leveren dezelfde finish en uitstraling waardoor ze bijna niet vanelkaar te onderscheiden zijn!

Benefit Porefessional Vs W7 Porefection

 

De Benefit Porefession wordt de holygrail genoemd der primers. Maar helaas heeft het een concurrent erbij gekregen die ook nog bijna 5x goedkoper is! Beide primers zorgen ervoor dat poriën minder zichtbaar worden en tijdelijk worden opgevuld! De structuur voelt hetzelfde aan, de kleur is hetzelfde en ze hebben allebei een longlasting effect. Kortom: wees lief voor je portemonnee en ga voor de W7 Porefection!

Anastasia Duo Brow Powder Vs Sigma Brow Powder

 

De helft goedkoper en precies dezelfde kleuren in het assortiment! Ik heb het over de Anastasia Duo Brow Powders en de Sigma Brow Powders. Ze hebben allebei hetzelfde uiterlijk alleen in een ander jasje. Anastasia wordt al jaren uitgeroepen tot wenkbrauw-goeroe en grote kans dat je puur voor de naam betaalt. Sigma is trouwens niet echt een budgetmerk maar levert de wenkbrauwpoeders voor de helft van de prijs! Voor het uiterlijk van het doosje hoef je het niet te laten, want de Sigma Brow Powder is ook een echte eyecatcher!

 

Zo zie je maar weer dat goedkopere merken vaak dezelfde producten kunnen leveren. Soms betaal je puur voor de naam en voor de onderzoeken die high-end merken vooraf hebben gedaan. Maar zodra het patent op een nieuw product afloopt, mogen andere merken iets vergelijkbaars op de markt brengen. Vaak spelen deze merken hier goed op in en creëren een budget variant van een succesvol high-end product.

 

[showocproducts id=210,8287,774,775,776,777]

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.