Catwalk nageltrend gespot | Negative Space Nails

Catwalk nageltrend gespot | Negative Space Nails

Eind vorig jaar maakte deze nail-art al zijn debuut. De nail-art was helemaal hot afgelopen Fashion Weeks en werd gespot op de nagels van modellen bij verschillende shows. Deze artistieke nail-art met geometrische vormen en vrolijke kleuren is dé trend van het voorjaar! Een grappige naam doet eer aan deze stijl; Negative Space Nails. De nagels worden versierd met meerdere kleuren waarbij een deel transparant of nude gelaten wordt. Ik laat graag een aantal voorbeelden zien die gespot zijn op de catwalk! Durf jij het aan?

Black & White:

De foto hierboven is een perfect voorbeeld van een chique variant van de Negative Space Nails. Zwart met wit wordt altijd gezien als stijlvol en gangbaar. Ondanks de verschillende vormen oogt deze nail-art nog heel draagbaar en kan dit in mijn ogen zelfs naar het werk gedragen worden.

Colorful stripes:

Deze nail-art is al weer iets gewaagder als de vorige door de verschillende bonte kleuren die zijn gebruikt. De nude kleur houdt de nagels mooi in balans waardoor het er niet too much uit gaat zien.

Reverse French Manicure

Bij de reverse french manicure worden de nagels precies op een tegenovergestelde manier gelakt. De tip wordt juist voorzien van een kleurtje afwisselend met het halve maantje langs de nagelriemen. Dit is mijn absulote favoriet. Het ziet er heel lieflijk en romantisch uit waardoor ik echt aan de lente moet denken.

Zelf aan de slag!

Deze nail-art ziet er heel moeilijk uit maar valt in de praktijk best wel mee! Wat heb je allemaal nodig?

1 Start met een basecoat en laat deze volledig drogen.

2 Breng een dun laagje nude kleurige nagellak aan en laat ook deze volledig drogen.

3 Plak bepaalde gedeelten van je nagel af met plakband of met een nail-art sticker die je niet wilt lakken. Denk aan leuke geometrische vormen en lak het vrije gedeelte met een kleurtje. Laat de lak goed drogen voordat je de plakband of sticker gaat verwijderen.

4 Herhaal stap 3 op verschillende plaatsen met verschillende kleuren of ga aan de slag met dunne lijntjes met de nail-art striper.

5 Breng als laatste een topcoat aan en je bent klaar!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.