De beste tips voor perfect gelakte nagels

nagels lakken

Gelakte nagels kunnen veel bijdragen aan een mooi en verzorgd uiterlijk. Echter kan het lakken ook een hoop struggles met zich mee brengen. In dit blog lees je de beste tips voor perfect gelakte nagels!

Verzorg je handen en nagels

Een goed begin is het halve werk. Start dus met de verzorging van je handen en je nagels. Door zowel je handen als nagels te verzorgen, zien ze er mooier en gezonder uit en kun je je nagellak ook veel mooier aanbrengen. Verzorg je handen bijvoorbeeld met de Perfect Hands Intense Moisture Handcrème van This Works!

nagels lakken
Perfect Hands Intense Moisture Thisworks

Bewaar je nagellak op een koele plek

Zorg ervoor dat je je nagellak op een koele plek opbergt, bijvoorbeeld in een lade. Zet je nagellak niet op een plek in het directe zonlicht, dit zorgt er namelijk voor dat de lak dik en stroperig wordt. Hierdoor kun je het ook niet meer goed aanbrengen.

Vaseline rondom je nagels

Breng een klein beetje vaseline of een andere vette crème aan rondom je nagels. Als je tijdens het lakken per ongeluk uitschiet, kun je dit makkelijk wegvegen met een wattenstaafje.

Base coat

Voor het lakken van je nagels breng je het beste een base coat aan. Dit zorgt ervoor dat de kleur van je nagellak een stuk intenser wordt. Ook blijft het hierdoor langer zitten. Tip: Essie All In One Base Coat is de perfecte basis voor jouw nagellak!

nagels lakken
Essie All In One Base Coat

Top coat

Om ervoor te zorgen dat je perfect gelakte nagels zo lang mogelijk mooi blijven is het handig om als laatste stap een top coat aan te brengen. Breng de top coat aan wanneer de kleurlak zo goed als droog is. Een goede top coat maakt je nagel ook sterker en gladder. Gebruik bijvoorbeeld de Essie Speed Setter Ultra Fast Dry Topcoat, deze droogt extra snel!

nagels lakken
Essie Speed Setter Ultra Fast Dry Topcoat

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.