De raarste beautytrends van 2015!

Dit jaar hebben we echt van alles voorbij zien komen op beautygebied. Tegenwoordig is niets meer te gek. Hier komen de meest spraakmakende beautytrends van 2015 op een rij:

Strobing

De raarste makeuptrends strobing-1

Heavy contouring moest dit jaar plaats maken voor heavy highlighting. Strobing is eigenlijk niets anders geweest als een overdosis highlighter aanbrengen op bepaalde delen van het gezicht om als nog een een shape-effect te krijgen. Voor een feestje is het leuk maar voor een dagelijkse look is het too much. Dat is ook de reden waarom deze trend snel is overgegaan.

Kylie Jenner Lip Pump

raarste makeuptrends kyliejenner lipchallenge

Kylie Jenners lippen waren zo in opspraak nadat ze ineens met vollere lippen op de rode loper verscheen. Allerlei verschillende producten van lipserums tot lippotloden werden op de markt gebracht om net zulke volle lippen thuis te kunnen creëren. De Lip Pump was toch wel de raarste en de gevaarlijkste. De jeugd ging massaal met de pomp aan de slag en plaatsten het resultaat op YouTube. Naast een paar succesverhalen zijn er ook veel verwondingen door opgelopen!

Baking

raarste makeuptrends heidi makeup artist

De perfecte highlight en geen lijntjes meer onder de ogen zouden voorgoed verdwijnen met de baking techniek. Met een vochtige spons breng je simpelweg een laag transparante poeder aan over je concealer en laat je het een paar minuten ‘baken’. Het overtollige poeder veeg je weg met een poederkwast. Ik moet zeggen dat ik het resultaat wel erg mooi vind. Ik pas regelmatig deze techniek toe omdat het een enorm natuurlijk resultaat geeft.

Clown countouring

raarste makeuptrends belladune

Het ziet er in eerste instantie heel gek uit maar de kleuren zijn heel zorgvuldig uitgekozen en precies op de juiste plaats aangebracht. Het is namelijk de bedoeling dat wanneer het eenmaal is vervaagd met een sponsje, het er heel natuurlijk uitziet. De oranje tint zorgt ervoor dat donkere kringen gecorrigeerd worden en daarom is deze onder de ogen aangebracht. De bruine en lichte tinten zorgen voor een mooie kleurverdeling en contouring. En als laatste de roze dotjes zorgen voor een mooie gezonde blos. Voor een dagelijkse look is het nogal heavy en kost het aardig wat tijd. Voor een feestje is het resultaat echt heel mooi!

Wat vind jij van deze beautytrends?

[showocproducts id=5552,4310,6795,2054,9029]

Bron foto 1234

Één reactie

  1. ealeganus schreef:

    The strobing I find it the most funny. Not everybody can wear that, specially if you have an oily sking.
    I think people should think first if a make-up trend suit them.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.