Milani Baked Bronzer 06 Golden | Review

Vandaag heb ik eens voor de verandering een product review op de planning staan! Niet zo heel vaak komen deze voorbij en werd het eens hoog tijd omdat er veel vraag naar is! In dit artikel ga ik het hebben over de Milani Baked Bronzer in de kleur 06 Golden. Een prachtige bronzer met subtiele glans!

Milani Baked Bronzer 06 Golden

Milani Baked Bronzer 06 Golden back

Wat een plaatje! De bronzer zit verstopt in een chique gouden doosje met transparante deksel. Wat mij betreft ideaal omdat je op deze manier goed kunt zien wat de daadwerkelijke inhoud is. De inhoud is 7 gram wat voldoende is voor maanden gebruik. Het doosje bevat een dubbele bodem. Til je deze op, kom je een spiegel met bijbehorend kwastje tegen.

Milani Baked Bronzer 06 Golden open

Milani Baked Bronzer 06 Golden swatch

Hierboven zie je een goede impressie van de kleur. De swatch op mijn arm wijkt niet veel af van wat je ziet in het doosje. Het pigment is top en goed op te bouwen. De Milani Baked Bronzer 06 Golden heeft duidelijk een warm/rode ondertoon en bevat minuscule glitters. De warme ondertoon en de glans maken deze bronzer minder geschikt voor shapen, maar juist goed voor een zonnige gloed.

Milani Baked Bronzer 06 Golden swatch full face 2

Milani Baked Bronzer 06 Golden swatch full face

De Milani Baked Bronzer in actie! Omdat de bronzer sterk gepigmenteerd is, heb ik de kleur subtiel opgebouwd. Ik heb deze aangebracht op mijn jukbeenderen (precies waar ik normaal blush zou aanbrengen) en op mijn voorhoofd. De blush en de highlighter heb ik maar achterwege gelaten. De kleur en de glans van deze bronzer maken dat onnodig!

[showocproducts id=5735,5734,5733]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.