De vrolijke palettes van The Balm Cosmetics

Als je bekend bent met The Balm Cosmetics, is het je vast ook niet ontgaan dat de make-up altijd in de meest grappige doosjes en verpakkingen verstopt zit. The Balm Cosmetics schreeuwt gewoon kleur, jaren 50, popart en blijdschap uit! Dat zijn in ieder geval de dingen waar ik meteen aan moet denken als ik iets van The Balm Cosmetics uit mijn lades pak. Het allermooiste is, ik word er vrolijk van!

 

The Balm Cosmetics is in 2004 pas ontstaan. Het is dus echt een heel jong merk dat snel een plek gewonnen heeft in de beautywereld. Marissa Shipman is het hart van dit beeldschone merk. Zij wilde zich met simpele beauty producten glamorous and sophisticated voelen alleen kon zij de juiste producten daarvoor niet vinden. Ze dacht; als ik dat heb, dan hebben andere vrouwen hetzelfde probleem! Ze besloot 11 boeken te kopen waarin wordt uitgelegd hoe je zelf make-up kunt maken en begon direct met mixen in de keuken. Make-up werd haar passie en besloot er een bedrijf van te maken. Ze huurde dermatologen en laboranten in om goede producten op de markt te kunnen brengen en ontwierp een website. The Balm Cosmetics was geboren! Inmiddels is The Balm Cosmetics een wereldwijd succes en heeft het haar assortiment, naast cosmetica, uitgebreid met nagellak, huidverzorging en haarproducten!

 

 

De filosofie achter het merk vind ik echt goed bedacht; Beauty in five minutes! Complete alles in 1 palettes zorgen ervoor dat iedere vrouw als ware make-up artists in een mum van tijd prachtige en simpele looks kunnen aanbrengen. Alle kleuren in de palettes zijn zorgvuldig samengesteld en zorgen ervoor dat ze allemaal met elkaar matchen zodat er altijd een geslaagde look uitkomt. Dit is heel goed bedacht en gooi je daardoor sneller een palette in je tas als je de deur uit gaat.

 

Aan de producten zit een redelijk prijskaartje. Het zit hem in de kwaliteit, duurzaamheid en vormgeving. Omdat ik er altijd vrolijk van word, heb ik het er dubbel en dwars voor over!

 

[showocproducts id=5157]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.