Fijne producten voor de donkere huid!

Fijne producten voor de donkere huid!

Vroeger was het zoeken naar de perfecte kleuren voor getinte makeupliefhebbers een ware zoektocht. Tegenwoordig is het een stuk makkelijker! Een tijdje geleden kreeg The Make Up Spot Black Opal in het assortiment. Daar heb ik destijds ook over geschreven. In dit artikel laat ik je zien welke kleuren en producten prachtig staan bij de mooie donkere huidjes! Van lipstick tot oogschaduw! Kijk snel mee!

Black Opal Even True Flawless Skin Liquid Makeup

De zoektocht naar de perfecte donkere foundation kun je wat mij betreft stopzetten. Eindeloos veel kleuren van deze lijn zijn er beschikbaar. Perfect match verzekerd!

Milani Runway Eyeshadow Kit #20 True Classics

Roségoud, goud en koper zijn mijn favoriete oogschaduwtinten voor bij de getinte huid. Het liefst met een metallic glans. Deze natuurlijke kleuren laten het gezicht meteen spreken. Goud gecombineerd met paars of zeegroen doen het ook erg goed!

Maybelline Color Sensational Lipstick #365 Plum Passion

Donkere framboostinten en donkerpaars staan prachtig! Het is niet alleen meteen chique en classy maar complimenteren je huidskleur! Voor een dagelijkse look zijn dit soort kleurtjes vaak te heftig bij een lichte huid. Bij een getinte huid kan het eindeloos gecombineerd worden!

Black Opal Deluxe Finishing Powder

Witte transparante poeders zijn een echte no-go bij een getinte huid. De huid kan hierdoor grijzig naar voren komen. Gelukkig zijn er nu ook goede fixerende poeders die dit effect niet geven!

L.A. Girl Pro Conceal HD Concealer

L.A. Girl heeft in mijn ogen denk ik de meeste keus uit concealertinten. Ze gaan van bijna porselein wit tot diep donkerbruin. Perfect voor alle huidskleuren en ondetonen. Ik denk zelfs dat de aller donkerste tint nog gebruikt kan worden voor shapen bij een donkere huid!

[showocproducts id=7063,5719,6532,6945,6883]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.