Get the look: Nóg slanker lijken

Het standaard shapen kennen we inmiddels wel! Ik ga in deze tutorial nog nét een stapje verder om nog slanker in het gezicht te lijken. De truc is heel simpel!

Get the look nog slanker lijken 1

De foto hierboven is een voorbeeld van het traditionele shapen. Het voorhoofd langs de haarlijn, onder het jukbeen en langs de zijden van de neus. Als je dit doet, lijk je inderdaad op bepaalde delen slanker.

Get the look nog slanker lijken 2

Maar je hebt dan eigenlijk niet alles van je gezicht ‘aangepakt’. Als je een visgezicht trekt, ziet je dat niet alleen onder de jukbeenderen een schaduw ontstaat maar ook naast de mond.

 

Get the look nog slanker lijken 3

Vanaf het uiteinde van mijn jukbeen trek ik een lijn schuin naar beneden. Precies in die lijn zit een spier. Die moet je volgen. Je creëert nu optisch gezien ingevallen wangen. Ik gebruik trouwens de contourpoeder uit het Sleek Face Form Palette in de kleur Light. Om de dunne strakke lijn te kunnen trekken, gebruik ik een blendkwast van Bdellium Tools.

Get the look nog slanker lijken 4

Het geheel blend ik met dezelfde blendkwast.

Get the look nog slanker lijken 6

In het Sleek Face Form Palette zit ook een blush en deze heb ik op de appeltjes van mijn wangen aangebracht.

Get the look nog slanker lijken 5

Zie jij het verschil met het traditionele shapen?

[showocproducts id=4445,415]

2 reacties

  1. Yasmina schreef:

    Het verschil is in mijn ogen echt wel te zien! Heel professioneel! Het zou ook leuk zijn als je dit nog een keer laat zien in een video. Dat zou nog duidelijker zijn!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.