Het boek voor beauty addicts: Xelly!

Hou je van make-up maar zou je eens een keertje de echte basis van het visagie vak thuis willen leren? Dan is het boek Make-Up van Xelly Cabau van Kasbergen echt iets voor jou!

 

Even voorstellen: Xelly Cabau van Kasbergen

 

Iedereen kent waarschijnlijk Yolanthe Cabau van Kasbergen wel. Xelly is haar jongere zusje! Van jongs af aan had Xelly een passie voor make-up. Ze volgde een opleiding Visagie en Hairstyling bij Dik Peeters in Amsterdam. Tijdens de opleiding begon ze met het oefenen op Yolanthe. Dat werd een daverend succes en meerdere celebrities hadden interesse in haar make-up kunsten. Bij de Bijenkorf ging ze aan de slag bij de luxe cosmetica afdeling en werd uiteindelijk Make-up Artist van Chanel. Xelly vliegt inmiddels de hele wereld over om haar visagievak uit te oefenen. Zo heeft ze naast Yolanthe ook Sylvie Meis, Do en Kim Feenstra in haar klantenbestand! Deze dame weet dan ook letterlijk van wanten als het om uiterlijke verzorging gaat!

 

De inhoud

 

De mooie woorden van Coco Chanel “Draag de verkeerde jurk en mensen zien de jurk. Draag de goede jurk en mensen zien jou” zijn de leidraad van het boek. Het boek vertelt niet dat je kilo’s make-up moet aanbrengen maar juist om de mooiste delen van je gezicht te complimenteren en het beste uit jezelf te halen.

 

Xelly laat je vooral steeds terug gaan naar de basis. Echte schoonheid komt van binnenuit en wordt er naast make-up ook veel aandacht besteed aan een gezonde lifestyle. Met de basis wordt ook vooral de huid bedoeld. Ze leert je om thuis zelf je huidtype te ontdekken en vanuit daar verder te werken.

Natuurlijk staan zijn er ook de ultieme visagie trucjes en tutorials in te vinden om bijvoorbeeld de perfecte smokey eye te creëren passend bij jouw oogvorm of hoe je je gezicht kunt shapen. En helemaal top: Xelly laat zien hoe ze enkele celebrities opmaakt!

 

[showocproducts id=8401]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.