Honing gebruiken als beautyproduct

Honing is niet alleen eetbaar maar werkt ook ideaal als beautyproduct. Zo is dit natuurlijke product ideaal voor de huid en een geweldige oplossing tegen puistjes. Alles over honing voor de huid lees je hier!

Voor deze tips heb je rauwe honing nodig zonder enige toegevoegde stoffen, deze kun je vaak vinden in de lokale supermarkt.

Honing voor het gezicht

Honing werkt verzachtend voor de huid; het bevat namelijk suikers, was en mineralen waardoor je huid heerlijk zacht wordt. Honing kun je niet alleen als gezichtsmasker gebruiken, maar ook als reiniger voor de huid. Verder kun je honing niet alleen op je gezicht gebruiken, maar ook op je lichaam! Meng de honing met wat water en citroensap in een bakje en breng dit aan op de droge plekken van je huid. Hierdoor creëer je een natuurlijke lotion waarmee je huid weer heerlijk zacht wordt. 

Ideaal tegen acne 

Het is antibacterieel en werkt ontstekingsremmend, daarom is het ook ideaal tegen puistjes. Honing doodt de bacteriën en vermindert de irritatie in je huid. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is wat honing aan te brengen op de huid en het een kwartier goed laten intrekken. Hierna was je je gezicht hierna met lauw water en zul je binnen no time verschil zien. 

Burt’s Bees Honey Lip Balm

€ 3,99

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.