Zo lijken je benen bruin zonder in de zon te hoeven liggen!

Jammer genoeg hebben we nog niet heel veel zonnige dagen gehad, waardoor onze benen nog geen mooi bruin kleurtje hebben. Maar niet getreurd! Door middel van deze tips lijken je benen bruin zonder dat je uren in de zon hebt gezeten!

Zelfbruiner

Door middel van zelfbruiner worden je benen in één opslag een stukje bruinen, scrub je benen goed voordat je de crème op doet. Smeer ze daarna in met zelfbruiner, als je het langzaam opbouwt krijg je geen rare vlekken of strepen. 

Witte schoenen

In de zomer worden er veel witte schoenen gedragen, dit is niet alleen heel leuk maar het maakt je benen ook bruiner! Doordat de schoenen zo mooi wit zijn lijken je benen dat niet, dit komt door het grote contrast en we love it!

Een witte broek

Net als de witte schoenen zorgt een witte broek ook voor een groot contrast met je huid waardoor je benen mooi bruin lijken! Door een witte broek zie je alleen je benen helaas niet zo goed, tenzij er gaten in zitten. Ook kun je natuurlijk voor een korte witte broek kiezen, wat al helemaal ideaal is als het zonnetje ook lekker schijnt. 

Verzorgde benen

Door je benen goed te verzorgen lijken ze al een stukje bruiner, dit komt door de glans die je benen krijgen als je ze goed verzorgd hebt. Zo kun je je benen scheren en daarna insmeren met een lotion of olie waardoor ze weer mooi gaan glanzen, als het dan zonnig is shinen ze heerlijk en worden ze binnen no time bruin!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.