How to: Lippen shapen

De volle lippen van Kylie Jenner zijn al lange tijd het gesprek van de dag! De meest rare fratsen worden uitgehaald om het zelfde resultaat te bereiken met als gevolg dat het er niet natuurlijk uitziet. In deze how to laat ik je zien hoe je je eigen lippen kunt shapen waardoor ze optisch voller lijken. Op deze manier haal je het beste uit je eigen lippen naar voren op een natuurlijke manier!

 

Stap 1: Omlijn je lippen met een lippotlood die een tint donkerder is als je eigen lipkleur. Je kunt indien gewenst heel iets buiten de lijntjes om je lippen groter te maken. Mijn tip is, is om alleen je bovenlip iets te corrigeren.

 

Stap 2: Trek lijntjes vanaf de binnenkant van je lip naar buiten toe. Teken er op je bovenlip 5 en op je onderlip 3. Zorg wel dat het midden boven en onder gelijk is. Deze lijntjes zorgen voor een bol effect op je lippen.

Stap 3: Kleur je lippen volledig in met een kleur die 1 tint lichter is als je eigen lipkleur. Doe dit voorzichtig in een deppende beweging zonder de lijntjes te veel uit te vagen.

 

Stap 4: Vervaag de buitenrand van het lippotlood zodat deze mooi overloopt naar de lipstick.

 

Stap 5: Breng een highlighter aan op je cupidoboogje. Je bovenlip komt hierdoor mooi naar voren en de glinstering trekt de aandacht.

 

Stap 6: Breng precies onder je lip in het kuiltje een matte donkerbruine schaduw aan. Hierdoor lijkt het alsof je onderlip iets boller is.

 

En dan is dit het eindresultaat!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.