How to: Natuurlijk mooie lippen

Niet altijd heb ik zin om iets op mijn lippen te dragen. Als ik dat heb, weet ik vrijwel zeker dat ik niet de enige ben. Ik ga laten zien hoe je mooie verzorgde lippen kunt creëren met bijna niets! Op deze manier ziet je look er nog steeds compleet uit. Let’s go!

Natuurlijke lippen 1Stap 1:

Scrub je lippen. Ik doe dit altijd gewoon met een nat washandje. Heb je een lipscrub thuis? Dan kun je die uiteraard gebruiken. Soms als ik zin heb, maak ik er eentje zelf van een klein beetje water en suiker. Door het scrubben verwijder je dode huidcellen en stimuleer je de bloedsomloop. Heel even lijken je lippen dan voller en roder van kleur.

Natuurlijke lippen 2

Stap 2:

Omlijn je lippen met een naturel lippotlood. Hiermee kun je kleine imperfecties verbeteren en je lipvorm iets aanpassen. Probeer niet teveel van je eigen lipkleur af te wijken,  het moet er natuurlijk uitzien en niet een jaren 90 effect geven.

Natuurlijke lippen 3

Stap 3:

Breng een dun laagje vaseline aan en vervaag meteen een klein beetje het lippotlood. Doordat het lippotlood zich mengt met de vaseline, creëer je een heel subtiel kleurtje met glans!

Natuurlijke lippen 4

Stap 4:

Om het af te maken breng je een beetje highlighter aan op je cupidoboog. Je lippen lijken hierdoor voller omdat dat punt al het licht vangt.

Natuurlijke lippen 5

Stap 5:

En dan is dit het resultaat! Heel natuurlijk zonder dat de look niet af lijkt!

[showocproducts id=6978,6980,6982,6983,4224]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.