How to: snelle touch up!

Soms heb je de van die lange dagen waarbij je van ‘s ochtends vroeg tot s’ avonds laat buiten de deur bent. In de ochtend heb je natuurlijk, voordat je de deur uit ging, je make-up perfect aangebracht. Het is niet gek dat tegen de avond een paar dingen bijgewerkt moeten worden. Ik ga je laten zien hoe je snel een touch up kunt doen waardoor je make-up in een mum van tijd er weer fris uitziet!

Snelle touch up 1

Stap 1

Vaak glimt de huid aan het einde van de dag iets meer als normaal. Met een watje, tissue of blottingpaper kun je heel makkelijk over je make-up deppen.

 

Snelle touch up 2

 

Stap 2

Maak met een wattenstaafje je binnenste ooghoeken schoon. Gedurende dag hoopt daar soms vuil op of is het iets zwartig geworden door eyeliner of oogschaduw. Als je dit even wegstipt, ziet je oogopslag er ineens weer frisser uit.

 

Snelle touch up 3

 

Stap 3

Door het deppen met het watje, tissue of blottingpaper kan het zijn dat er iets van je foundation is weggeveegd. Pak een grote poederkwast en breng een getinte poeder aan over je gezicht. Probeer de gedeeltes waar je eerder bronzer en blush hebt aangebracht te vermijden. Anders moet je die ook nog bijwerken. De huid ziet er na dit dunne laagje er weer mooi egaal uit.

 

Snelle touch up 4

Stap 4

Breng voor een mooie natuurlijke glans een highlighter aan op de bovenkant van je jukbeenderen.

 

Snelle touch up 5

Stap 5

Mocht je eyeliner iets vervaagd zijn, kun je deze nu het beste bijwerken met een stift. Grote kans namelijk dat je al mascara overdag droeg. Een stift zorgt namelijk niet voor klontjes als je per ongeluk je wimpers aanraakt!

 

Snelle touch up 6

En je bent weer helemaal opgefrist!

[showocproducts id=7352,5830,5514]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.