Blood Money is coming!

Blood money

Zat jij ook met smart te wachten op een groen Jeffree Star Cosmetics palette? Yes, it’s coming! Het Blood Money Palette en de Mini Green Velour Lipstick Bundle zullen in de loop van november verkrijgbaar zijn bij The Make Up Spot!

Blood Money Eyeshadow Palette

Blood money

Na paars, blauw, nude en rood is het nu tijd voor een palette met groene tinten! Van gifgroen tot khaki groen en van shimmery tot matte: Blood Money has it all! Blood Money komt net als de voorgangers in een stevige en luxe verpakking en is een prachtige aanvulling op de andere palettes.

Prijs: € 65.00

Mini Green Velour Liquid Lipstick Bundle

Blood money

Bij een nieuwe Jeffree Star collectie mag een nieuwe Velour Liquid Lipstick Mini Bundle natuurlijk niet ontbreken! Deze keer is het deze groene beauty genaamd Money Honey met daarin 8 mini Velour Liquid Lipsticks, waarvan maar liefst 5 nieuwe shades!

We horen je denken: groene lippen, dat is niet heel draagbaar voor in het dagelijks leven… Deze liquid lipsticks zijn echter ook te gebruiken als eyeliner, ze zijn namelijk helemaal veilig en geschikt voor gebruik rondom de ogen!

Prijs: € 62.00

Komen de eyeliners, lipglossjes en andere producten uit de collectie ook?
Voor dit moment niet, maar wellicht voegen we ze later nog toe.

Het Blood Money Palette en de Mini Green Velour Liquid Lipstick Bundle zullen in de loop van november direct uit voorraad verkrijgbaar zijn bij The Make Up Spot.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.