Kom uit de dagelijkse sleur met je make-up!

Zwarte mascara met een beetje gloss is wat ik vaak om mij heen zie. Niets mis mee hoor maar ik denk soms; jeetje wat zonde! Of bepaalde looks die ik bij personen dag in dag uit tegenkom. Soms raak je gewend aan bepaalde routines dat je geen oog meer hebt voor iets anders. Misschien is het daar eens een keer tijd voor? Ik zeg; probeer eens iets anders uit! Maar eh… dat is makkelijker gezegd dan gedaan!

Natuurlijk zijn er echte super beauty guru’s die elke dag een andere look proberen en dragen. Voor diegenen is dit artikel natuurlijk niet bedoeld. Aan de andere kant wil ik ook graag benadrukken dat verandering nooit moet. Je moet doen waar je jezelf prettig bij voelt. Heb jij zin in verandering? Dan is dit artikel wat voor jou!

De sleur

Elke dag hetzelfde dragen is misschien heel veilig. Je weet hoe je het aan moet brengen en hoe de omgeving erop reageert. Grote kans dat je waarschijnlijk zodra een product op is, precies dezelfde opnieuw aanschaft. Producten die natuurlijk echt fijn zijn, moet je natuurlijk blijven kopen. Maar zit er dan niets tussen wat een keertje anders kan? Misschien de kleur van je lipstick? Of toch maar eens een keer oogschaduw proberen?

Laat ik wat verder op het woord veilig ingaan. Iets wat routine is, voelt veilig. Je dagelijkse look hoeft niet perse de beste optie te zijn. Daarmee bedoel ik dat een andere look ook net zo mooi kan staan! Je zult zien dat anderen deze verandering positief gaan opmerken! Een verandering hoeft niet over de top te zijn. Regelmatig wisselen van lipkleur doet al wonderen.

Zou dit niet een perfecte reden kunnen zijn om eens make-up te shoppen? Een andere tip is, om je eens op te laten maken door een ander. Je kijkt onbewust vaak onterecht kritischer naar jezelf en je vind sneller dat bepaalde kleuren of accenten minder mooi staan. Een visagist kijkt met hele andere ogen naar jou en zal je sterke punten accentueren en zelfs advies kunnen geven. Kijk voortaan ook eens bij andere blushes, mascara’s en oogschaduws! Er is zoveel meer dan alleen je eigen vertrouwde make-uptasje..

[showocproducts id=4141,6695,8246]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.