Make-up removers: welke zijn het meest natuurlijk?

make-up removers

Veel make-up removers bevatten onnatuurlijke en chemische ingrediënten. Ze doen gelukkig wel hun werk, maar dit wil je het liefste niet op je huid hebben. Nu vraag je je misschien af welke remover het meest natuurlijk is.. en daar geeft The Make Up Spot je in dit blog antwoord op! Het liefst maak je gebruik van een natuurlijk, gezond en bijna vegan product. Lees snel welke dat zijn!

Face Halo Make-up Remover Cloths

make-up removers
Face Halo Make-Up Remover Cloths

De Face Halo Make-up Remover Cloths zijn grote, wasbare watjes. Ze zijn milieuvriendelijk en helpen bij het gemakkelijk en snel verwijderen van je make-up. Naast de watjes heb je alleen water nodig, koud of lauwwarm. Je ziet je make-up binnen no-time verdwijnen! De Face Halo is de ideale oplossing voor het reinigen van je gezicht, zonder chemicaliën en andere huidirriterende stoffen. Daarnaast zijn ze wasbaar en kun je ze tot wel 200 keer gebruiken. Een set bevat drie watjes. Je hoeft dus nooit meer nieuwe wattenschijfjes te kopen. Niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee! 😉

Embyrolisse Lait-Crème Fluide

make-up removers
Embyrolisse Lait-Crème Fluide

Deze gezichtsmelk is een hydraterende bodylotion, make-up remover, aftersun, aftershave lotion en babylotion in één. Het bevat veel voedende oliën en andere natuurlijke ingrediënten als shea boter, bijenwas, aloë vera en sojaproteïnen. Daarnaast is het parabeenvrij en dermatologisch getest. Het product is geschikt voor alle huidtypen, waardoor de kans op irritaties minimaal is. Door de shea boter en de bijenwas wordt je huid extreem zacht achtergelaten, wie wil dat nu niet?!

This Works In Transit No Traces

make-up removers
This Works In Transit No Traces

De In Transit No Traces pads van This Works bevatten 60 katoenen pads die doordrenkt zijn met een mix van plantaardige oliën. Deze mix bestaat uit anti-aging olie, rozenwater, zoete amandelolie en antibacteriële watermunt. De zoete amandelolie is ontstekingsremmend en de antibacteriële watermunt helpt bij het verwijderen van onzuiverheden en het ondersteunen van de huid. De pads verwijderen je make-up op effectieve wijze en zijn niet té mild, waardoor pH-waarde van je huid onaangetast blijft.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.