Wat is een wimperserum en hoe werkt het precies?

wimperserum

Het laten zetten van wimperextensions kost veel tijd en geld. Daarom is het makkelijker om een wimperserum te gebruiken. Wil je weten wat het precies is en hoe het werkt? Lees dan snel verder. The Make Up Spot legt het uit!

Wimperserum

Een wimperserum is een serum, duh. Het is speciaal gemaakt om de haargroei van je wimpers te stimuleren. Bij de meeste wimperserums zie je vaak na een week al resultaat. Ze bevatten namelijk natuurlijke ingrediënten die de wimpers grondig verzorgen en conditioneren. Je wimpers worden geleidelijk langer en krijgen meer volume. Daarnaast worden ze voller. Je kunt een wimperserum zelfs gebruiken op je wenkbrauwen. Hoe top is dat?! Al bestaan er ook speciale serums voor de wenkbrauwen.

wimperserum
Perricone MD No Make-Up No Mascara | Revitalash Advanced Wimperserum | Grande Cosmetics GrandeLash Wimperserum

Aanbrengen

Door het handige penseelkwastje is het easy peasy om het serum aan te brengen. Dit gebeurt eigenlijk op dezelfde manier als het aanbrengen van een eyeliner. Je brengt een dun lijntje aan op de rand van je ooglid zodat alle wimpers hiermee in contact komen. Mocht je het prettig vinden, kun je het serum nog op je onderwimpers aanbrengen. Ten slotte zou je het ook op je wenkbrauwen kunnen aanbrengen. Dit zorgt voor een vollere wenkbrauwlook. Naast de haartjes richt het zich op de kale plekjes in je wenkbrauwen die ontstaan zijn door het epileren. Het serum stimuleert de haargroei waardoor ze er weer top uit komen te zien!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.