Nieuwe nagellak zomercollecties 2016!

Hooray, gisteren wees de kalender 21 juni aan en dat betekent dat de zomer officieel van start is gegaan! Ook in beautyland is dat goed te merken want de nagellak zomercollecties druppelen binnen en wij laten er hiervan een paar aan je zien!

CHINA GLAZE LITE BRITES 

IMG_8661IMG_8668
De China Glaze Lite Brites zomercollectie is met recht ‘s zomers te noemen met felroze, turquoise, koraal en limegroen. Ook al schijnt de zon nog niet zoals we zouden willen: de Lite Brites lakken schreeuwen zomer!

ESSIE VIVA ANTIGUA

IMG_8651Net vers binnen is de Essie Viva Antigua zomercollectie 2016. Een collectie met niet heel standaard, maar op hun eigen manier wel tropische zomerkleuren. Viva Antigua neemt je linea recta mee op een tropische trip naar Antigua (Guatemala)!

BARRY M LOLLY GLOSS NAIL PAINT

IMG_8653
De Barry M Lolly Gloss Nail Paint is een reeks nagellakken met heerlijke fruitige framboos en aardbeien geuren. De lakken geven een sheer dekking en zijn heel mooi op zichzelf of over elkaar heen te dragen!

SENSATIONAIL ESCAPE TO THE TROPICS 

IMG_8639Ook Sensationail brengt voor de zomer van 2016 een zestal nieuwe kleuren uit: Berry Nice, Pink Hibis-Kiss, Island Hopper, Kiwi Squeeze, Luscious Lemon en Orange Fizz. Let the summer begin!!

Q: Welk van deze collecties spreekt jou het meeste aan?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.