New in! Sigma Pink Collection

Houd jij van glamour en roze? Dan is de Sigma Pink Collection perfect voor jou! De collectie bestaat uit 5 verschillende producten  in exact dezelfde tint roze die ze gebruiken in hun logo. Daarnaast zijn deze producten ook nog eens verkrijgbaar in 35 andere tinten variërend van Neutral tot Boldly Gorgeous.  Een mooie bijkomstigheid: voor elk ‘Sigma-Pink’ product doneert Sigma $1 aan Breast Cancer Research!

 

Power Stick Lipstick

sigma-power-stick-lipstick-sigma-pink-500x500

De Sigma Power Stick Lipstick Sigma Pink is een prachtige magentaroze kleur. De lipstick voelt zijdezacht aan door de creamy formule. What you see is what you get! Sigma Pink is ontzettend gepigmenteerd waardoor je exact dezelfde kleur op je lippen creëert. Ook niet onhandig: in de sluiting zit een magneetje waardoor de lipstick nooit meer vanzelf open gaat in je tas! Verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren.

Power Lip Crayon

sigma-power-crayon-sigma-pink-500x500De Sigma Power Crayon Sigma-Pink is een lipstick in de vorm van een krijtje! De sterke pigmentatie voorziet je lippen van een prachtige magentaroze kleur. De formule zorgt er ook nog eens voor dat je lippen gedurende de dag gehydrateerd worden. crayon met een intens gepigmenteerde magentaroze kleur die je lippen niet alleen een mooi kleurtje geeft maar ze ook nog eens hydrateert. De  Sigma Power Crayon is draaibaar waardoor je de punt niet hoeft te slijpen. Verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren.

Power Liner Lip Pencil

sigma-power-liner-sigma-pink-500x500Ook de Sigma Power Liner  in Sigma Pink is draaibaar. Het is een super zachte, creamy lipliner met een mooie intens magentaroze kleur. Aangezien de lipstick uit de Sigma Pink Collectie ontzettend fel is, is het verstandig vooraf een lipliner te gebruiken. Hierdoor blijf je netjes binnen de lijntjes voor een ultra strak effect. De lipstick blijft hierna langer zitten. Verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren.

Line Ace Liquid Eyeliner

sigma-line-ace-liquid-eyeliner-sigma-pink-500x500De Sigma Line Ace Liquid Eyeliner in Sigma-Pink is een liquid eyeliner in een ontzettend felle roze kleur. De speciale formule droogt snel en zorgt voor een longlasting effect. Het kwastje is heel smal waardoor je precies te werk kunt gaan. Één ding is zeker: met deze magentaroze kleur stelen jouw ogen de show! Verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren

Aura Powder

sigma-aura-powder-sigma-pink-500x500Het Sigma Aura Powder in Sigma-Pink is een super gepigmenteerde blush. De kleur is makkelijk op te bouwen van heel subtiel tot knal magentaroze! Verkrijgbaar in 6 verschillende tinten.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.