Waarom wordt je lichaam blij van lotion?

Lotion

Onze huid heeft dagelijks veel te voorduren en heeft daarom de juiste verzorging nodig. Een lotion kan meerdere eigenschappen hebben, bijvoorbeeld het verstevigen van de huid, ook zijn er lotions die je huid een mooi sunkissed tintje geven. 

Wat is lotion? 
Lotion is een soort vloeibare crème die je kunt aanbrengen over je gehele lichaam. Lotion kun je gebruiken om je huid te versterken of te hydrateren. Ook zijn er lotions die je huid bruiner maken of een lekker geurtje bevatten. Lotion komt vaak in een tube of een pot, een tube is het meest handige want bij een pot kunnen er sneller bacteriën bij de lotion komen. 

Wat doet lotion voor je huid?
Dagelijks lotion smeren is heel fijn voor je huid. Lotion zorgt ervoor dat je huid zacht en verzorgd blijft en zorgt voor een goede hydratatie van de huid. Als je last hebt van striae dan kan het gebruiken van lotion ook helpen. Door je huid dagelijks in te smeren en te masseren met lotion kun je je striae verminderen. Ook bevatten sommige lotions SPF dat je huid beschermt tegen de zon. 

Welke lotion past bij jou?

Voor het krijgen van een zachte en soepele huid is een wat goedkopere lotion een prima keuze. Maar wil je bijvoorbeeld dat de geur wat langer blijft hangen? Ga dan voor een wat duurdere lotion zoals de Bjork en Berries Botanist Body Lotion. Kijk rond in ons uitgebreide assortiment en vind een voor jou geschikte bodylotion!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.