Weg met die donkere oksels! Door deze handige tips verdwijnen ze binnen no time!

Heb jij ook last van donkere oksels en wil je er zo snel mogelijk van af? Wij geven je een aantal handige tips die kunnen helpen bij het verminderen en zelfs laten verdwijnen van de donkere plekken onder je oksels!

Deodorant

Als je altijd dezelfde deodorant gebruikt, kun je eens een andere deodorant proberen. Wellicht is dit het probleem van je donkere oksels, deodorant kan namelijk stoffen bevatten waarop de oksels niet altijd goed reageren. Als je gaat voor een nieuwe deodorant kies er dan één die verzorgend is voor de oksels met zo min mogelijk (schadelijke) stoffen. 

Komkommer gebruiken om je oksels lichter te maken

Say what? Het is echt waar, je kunt komkommer gebruiken om je oksels lichter te maken. 

Je moet hier wel de tijd voor nemen;zo moet je 20 minuten plakjes komkommer over je oksels heen wrijven en zou je dit elke dag moeten herhalen voor een mooi resultaat. Ook lees je veel dat citroen goed kan helpen bij donkere oksels,maar als de citroen erg zuur is kan dit voor meer irritatie zorgen en dat willen we natuurlijk niet! 

Waxen

Veel scheren kan ook zorgen voor donkere oksels, heb je hier nu veel last van probeer dan eens wat anders. Zo zijn er veel andere manieren om van je haartjes af te komen, zoals bijvoorbeeld waxen. Waxen kan ervoor zorgen dat je haarzakjes minder snel ontsteken, wat het meest gebeurt bij scheren, en is dus een handig alternatief.  

Scrubben

Scrubben kan ook dé oplossing zijn tegen donkere oksels. Door je oksels goed te scrubben voor het scheren kunnen die donkere kringen vanzelf verdwijnen. Door je huid te scrubben verdwijnen de dode huidcellen, dit is belangrijk met het scheren zodat deze niet in de haarzakjes terecht komen. Het is daarom superbelangrijk dat je je oksels goed verzorgt vóórdat je gaat scheren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.