Zo rock je rode lippen!

lippen

Rode lippen zijn vandaag de dag nog steeds helemaal in. Rode lippen kunnen voor elke gelegenheid, maar hoe style je je prachtige red lips af op je outfit en de rest van je make-up? Wij hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet waarmee jij je rode lippen sowieso gaat rocken!

Zwart wit outfit

Rode lippen bij een zwart-wit outfit staan perfect, je maakt de outfit net iets leuker en uitdagender door je lippen een rode kleur te geven. Zo hoef je geen kleur te gebruiken in je outfit, maar kun je kleuren gebruiken in je make-up. 

Rode oogschaduw

Rode lippen kun je perfect combineren met rode oogschaduw, dat ook nog eens dé trend is van 2019. Probeer de rest van je make-up look dan wel simpel en neutraal te houden zodat het niet teveel wordt. Ook kun je kiezen voor een wat lichtere rode kleur als je niet zo van opvallend houdt. 

Rode hakken

Als je rode lippen bij een simpele outfit hebt staat dit al fantastisch maar met rode hakken eronder staat het al helemaal chique, een ideale look voor een feestje! Het maakt dan ook niet uit of de rode kleuren met elkaar overeenkomen omdat deze zover uit elkaar liggen van elkaar. 

Simpele outfit

Gewoon zin om een lekkere spijkerbroek aan te doen met een simpel shirt en sneakers? Door je lippen een rode kleur te geven is je outfit opeens niet meer zo simpel! Het staat opeens super chique en bijvoorbeeld ideaal voor een verjaardag.

Weet jij al welke rode lippenstift je na dit artikel gaat scoren? Wij helpen je een handje met het aanbieden van onze favoriete rode lipsticks:

lippen
Jeffree Star Cosmetics Holiday Collection Lip Ammunition – Redrum
€ 16,95
lippen
Barry M Lip Paint – 121 Pillar Box Red
€ 6,25
lippen
Make-up Studio Lipcolourbox 18 kleuren – 1
€ 34,90 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.